23 april 2024

Ontmoet de familie Herfs
 

Bij Collé draait alles om familie. We koesteren deze waarde als familiebedrijf, wat blijkt uit het feit dat meerdere collega's familie van elkaar zijn. Een opvallend voorbeeld hiervan zijn de drie generaties Herfs die tegelijkertijd bij ons werken.

Lemp Herfs begon op 13 oktober 1966 als werkplaatsmonteur. Zijn zoon Dave versterkt ons chauffeursteam sinds 6 mei 2009, terwijl Femke, zijn kleindochter, op 1 augustus 2023 bij ons als vakantiehulp is komen werken.

In een gezamenlijk interview delen ze hun ervaringen als familieleden én collega's. Voor Dave is het heel normaal: op het werk zijn het collega's, thuis zijn het zijn vader en dochter. Ze hebben elk hun eigen taken en zien elkaar soms dagen niet, maar bespreken ook regelmatig werkgerelateerde zaken.

Lemp, met zijn 57 jaar bij Collé, heeft de meeste ervaring en herinnert zich hoogtepunten zoals het behalen van het Benelux-record ploegen in 1983, een moment dat nog steeds een speciale plek heeft in zijn herinneringen.

De familieband gaat verder dan werk alleen. Lemp, Dave en Femke delen niet alleen de werkvloer, maar ook advies en ervaringen. Dave volgde het pad van zijn vader en werd machinist, terwijl Femke ook de raad van haar vader opvolgde en bij Collé begon als vakantiehulp.

Het verhaal van de Herfs-familie illustreert dat Collé meer is dan een werkplek; het is een thuis voor generaties toegewijde mensen. Hun verhalen tonen aan dat bij Collé familie en werk hand in hand gaan, waardoor het bedrijf een bijzondere plek is waar elke bijdrage wordt gewaardeerd.

Vacature niet gevonden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!